Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Versterking van jezelf

Het doel van persoonlijke ontwikkeling is het versterken van je persoonlijkheid;  je talenten benutten en ambities realiseren. Wij zien de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers als een gedeelde verantwoordelijkheid.

Opleidingen en cursussen

Mourik biedt een breed scala aan faciliteiten om zowel vakinhoudelijke opleidingen te volgen als cursussen in persoonlijke effectiviteit, time management, communicatie, assertiviteit en overige sociale vaardigheden. Wij stimuleren onze mensen om deel te nemen aan diverse leertrajecten.

Voorbeelden van ontwikkelingsprogramma’s binnen Mourik


Mourik Development Program

Tijdens het Mourik Development Program (MDP) worden jonge medewerkers gestimuleerd om vorm te geven aan hun ontwikkeling. Ze krijgen trainingen op het gebied van zelfinzicht, leiderschap en (multidisciplinair) samenwerken. Ook leren zij de organisatie beter kennen. Door de ontwikkeling van persoonlijke en vakinhoudelijke competenties, verschillende bedrijfsbezoeken en het opbouwen van een netwerk met collega’s stomen wij jong talent klaar voor de toekomst in een dynamische organisatie.

Mourik Next

De Mourik Next sessies sluiten aan op het Mourik Development Program (MDP). De MDP-alumni uit de verschillende divisies komen op regelmatige basis opnieuw samen voor workshops rond innovatie. Het programma bestaat uit twee soorten sessies: Tomorrow! en Beyond!

Beyond! bestaat uit een innoverende groep Mourik’ers die gezamenlijk op lange termijn willen zorgen voor het ontstaan en implementeren van goede ideeën op technisch, management- en projectgebied.

Tomorrow! gaat over het concretiseren: deelnemers maken kennis met nieuwe business tools en passen deze toe op echte business cases.

Het Mourik Next programma koppelt het kennisnetwerk van jonge managers aan elkaar. Het doel is het potentieel van young management optimaal te benutten en een cultuur van ondernemerschap te bevorderen voor de toekomst.

Contactgegevens

Joh. Mourik & Co. Holding B.V.

+31-184-66 72 00
Alle contactgegevens
Mourik Development Program
Beyond! Jongeren delen kennis binnen Mourik

Interview

Erwin Hofland
Projectmanager en deelnemer Mourik Development Program
"Als we onze krachten bundelen, kunnen we veel bereiken"
Lees het interview