Loopbaanmogelijkheden

Loopbaanmogelijkheden

Ontwikkeling actief bevorderen

Het loopbaanbeleid bij Mourik wordt in de eerste plaats gekenmerkt door de koers die wij hebben gekozen: het actief bevorderen van de ontwikkeling van onze medewerkers in de breedste zin van het woord. Daarbij spelen de ambities en wensen van de medewerkers zelf een belangrijke rol. Wij bieden onze mensen ondersteuning bij het bepalen en het uitstippelen van hun loopbaan en diverse opleidingsfaciliteiten. 

Opleidingsprogramma

Bij een gedegen loopbaanbeleid horen natuurlijk een zorgvuldig samengesteld programma en realistische planning. Opleidingsprogramma’s zijn er in vele variaties: toegespitst op individuele en organisatiewensen, gericht op het bijbrengen van kennis of vaardigheden, incompany of extern. Coaching en training on the job, individueel of in teamverband, nemen bij ons een belangrijke plaats in binnen het brede scala aan loopbaanmogelijkheden. 

Pragmatisch loopbaanbeleid

Wij geven invulling aan het loopbaanbeleid op een pragmatische wijze. Je denkt actief mee over de richting en de stappen die in je loopbaan belangrijk zijn. Wij bieden je een perspectief, formuleren gezamenlijk een doel en geven regelmatig feedback in de vorm van functioneringsgesprekken en informele contacten met je collega’s.

Contactgegevens

Joh. Mourik & Co. Holding B.V.

+31-184-66 72 00
Alle contactgegevens
Mourik Development Program
Mourik Development Program