Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Toewijding van twee kanten

Van oudsher zijn wij een familiebedrijf met mensen die hart hebben voor de organisatie, die wat wij noemen Mourik-geel bloed hebben en het Mourik familiegevoel uitdragen. Deze toewijding komt natuurlijk van twee kanten. Mensen die zich inzetten, hebben er recht op goed betaald te worden en een concurrerend en uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden te hebben.

Passende CAO en aanvulling

In onze organisatie zijn 9 verschillende CAO’s van toepassing. Ook hanteren wij een aantal aanvullende arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Wij bieden je onder andere een collectieve zorgverzekering, ongevallenverzekering of ANW-hiaat verzekering en diverse privéverzekeringen. Je kunt deelnemen aan de Stichting Ondersteuning Mourik Medewerkers dat als doelstelling heeft aan deelnemers en hun gezinsleden tegemoetkoming in bepaalde kosten te verlenen.
Als dit voor de uitoefening voor je functie relevant is, stellen wij een bedrijfsauto, een laptop of tablet en een mobiele telefoon ter beschikking.

Ontwikkeling - opleidingen

Mourik is sterk in ontwikkeling. En dit geldt ook voor onze medewerkers.
Wij moedigen je aan om je professionele ontwikkeling door te zetten en je persoonlijke talenten tot bloei te laten komen. Bij ons krijg je alle ruimte om te ontdekken waar je kracht en je ambities liggen en die optimaal in te zetten. Naast training on the job bieden wij een breed pakket in- en externe opleidingen aan.

Contactgegevens

Joh. Mourik & Co. Holding B.V.

+31-184-66 72 00
Alle contactgegevens