Bedrijfsfilosofie

Bedrijfsfilosofie

Toegevoegde waarde

In de loop der tijd is Mourik van een lokale aannemer uitgegroeid naar een bedrijf van internationale allure dat totaaloplossingen biedt aan de klant.
Het uitgangspunt van onze bedrijfsfilosofie is het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten door de synergie tussen de diverse werkmaatschappijen optimaal te benutten.

Innovatie

Innovatie is tevens het sleutelwoord dat de ontwikkeling en de sterke concurrentiepositie van Mourik verklaart. Innovatie die tot veiliger en efficiënter werken leidt. Ondernemersgeest en innovatie zijn voor ons de voorwaarden om de visie van Mourik te vertalen naar concrete en bruikbare toepassingen.

Nieuwe samenwerkingsvormen

De waarneembare zakelijke trend is dat traditionele verhoudingen tussen diverse marktpartijen steeds meer plaatsmaken voor allianties en partnerships. Daarnaast zijn aannemers vanwege toenemende uitbesteding niet meer alleen verantwoordelijk voor de uitvoering, maar ook steeds meer voor het management van alle project- en onderhoudsactiviteiten en voor het ontwikkelen van totaalonderhoudsconcepten. Daar komt ook het geven van garanties voor meerdere jaren bij. Design & Construct waar system engineering een belangrijk onderdeel van vormt, vervangt de traditionele werkwijzen en vereist meer kennis, managementvaardigheiden en een helikopterview.

Succesfactoren

Daarom blijven wij continu investeren in kwaliteit, kennis en kunde. Dit zijn essentiële succesfactoren, waarmee wij ons positief onderscheiden in de markt. De jaaromzet van Mourik is circa 450 miljoen euro. We bereiken deze omzet met circa 2.000 medewerkers. Mourik heeft daarnaast een sterke vermogenspositie.

Strategiehuis Mourik

Contactgegevens

Joh. Mourik & Co. Holding B.V.

+31-184-66 72 00
Alle contactgegevens