Robby De Ridder: Naast mijn werk, plezante zaken bij Mourik mee organiseren, positief voor de sfeer!

Ik werk ondertussen een kleine 20 jaar bij Mourik. Na mijn opleiding lasser / sanitaire technieken begon ik als groentje te werken voor een klein loodgietersbedrijfje dat veel werken uitvoerde in onderaanneming voor Mourik. Na enkele jaren nam Mourik dit bedrijf volledig over. Bijgevolg kregen ze mij er ‘gratis’ bij en werd ik een echte ‘gele Mouriker’.

Gestart als arbeider kreeg ik door de jaren heen de kans en het vertrouwen om me op te werken tot ploegbaas, en ondertussen ben ik sinds 2018 Werkleider Bouw.

Daar waar de taken in het begin vooral met loodgieterswerk te maken hadden, is dit ondertussen uitgegroeid tot (kleinere) renovatiewerken in het algemeen. Soms zijn dit werken die we met onze goed op elkaar ingespeelde ploeg uitvoeren binnen grotere Mourik-projecten. Dat is dan onder supervisie van de projectleiding ter plaatse. Soms zijn het kleine projecten waar we enkel met onze kleine ploeg aan het werk gaan. We zorgen dat de job klaar is zodat de mensen die de volgende dag  komen voor andere werken, zonder problemen kunnen starten.

Allerlei plezante zaken bij Mourik mee organiseren of uitvinden, ook daar vind ik tijd voor. Een jaarlijkse vismiddag met bbq, een voetbaltoernooi mee organiseren, de pensioenfeestjes organiseren van collega’s, een etentje voor het bouwverlof, … het maakt niet uit, niets zo leuk als met en voor collega’s eens dingen te doen ter ontspanning. 

Je leert er elkaar beter en op een andere manier mee kennen en het draagt positief bij aan de sfeer op de werkvloer, twee vliegen in één klap dus!

 

> Bekijk de vacature bouwvakker

> Bekijk de campagnepagina met meer informatie

 

Wie zegt mij dat ik beter af ben bij Mourik?

Robby De Ridder
Robby De Ridder
Werfleider bouw
+32 473 92 22 20
Bart Dewitte
Bart Dewitte
Chauffeur
+32 475 90 84 27
Bart Suykerbuyk
Bart Suykerbuyk
Manager bouw
+32 473 80 90 58
Alle contactgegevens