Leonie van der Loos

Leonie van der Loos, Senior Accountmanager Industriële Reiniging bij Zuidgeest

Na verschillende functies in de uitzendbranche was Leonie van der Loos, 30 jaar, toe aan een nieuwe stap in haar loopbaan. En die vond ze bij Zuidgeest. In januari van dit jaar is Leonie begonnen als Accountmanager Industriële Reiniging. Enkele maanden later kwam daar al ‘Senior’ voor te staan, wat inhoudt dat ze verantwoordelijk is voor de aansturing en verbetertrajecten binnen het team.

"Ik weet van tevoren nooit hoe mijn dag eruit ziet"

 

 

Goed gevoel

De sollicitatiegesprekken bij Zuidgeest gaven Leonie meteen een goed gevoel: “Dat goede gevoel was doorslaggevend bij de beslissing om voor deze baan te gaan. Na een paar dagen voelde het voor mij alsof ik al jaren bij Zuidgeest werkte. Wat me ook erg aanspreekt, is dat het een kleiner bedrijf is, waardoor je sneller kunt schakelen met alle afdelingen. En dat geeft weer meer mogelijkheden om mee te beslissen en je eigen ideeën in te brengen.”

Leonie vindt dat erg belangrijk in een baan, maar hoog bovenaan staan werkplezier, eerlijkheid en respect. Leonie: “Dat is onmisbaar om met elkaar het beste resultaat te kunnen behalen.”

Eigenschappen

Leonie houdt van afwisseling en dat is maar goed ook, want in haar werk is geen enkele dag hetzelfde. “Ik weet van tevoren nooit hoe mijn dag eruitziet. Soms is er een calamiteit die met spoed opgelost moet worden, en zo sta je op een plant met medewerkers of zit je bij een klant om te bespreken hoe een project goed en efficiënt kan worden uitgevoerd. Je moet dus snel kunnen schakelen, goed prioriteiten kunnen stellen, en jezelf goed kunnen verplaatsen in zowel klant als kandidaat.”

Vrije tijd

Naast werken is er uiteraard ook nog vrije tijd, die Leonie graag besteedt aan dansen: salsa en bachata. Leonie: “Ik breng ook graag tijd door met vrienden en familie. Maar ik kan evengoed echt genieten van een serie of film, thuis op de bank.” Op de vraag ‘Als we jou goed zouden kennen, wat zouden we dan van je weten?’ antwoordt ze lachend: “Dat ik twee cavia’s heb, die zich gedragen als hondjes. Zodra ik thuiskom na een dag werken, gaat hun kooi open en komen ze naar me toe om me te begroeten.”

Ambities en toekomst

Voor Leonie zijn haar ambities heel duidelijk: “Mijn werk goed uitvoeren en hiervoor waardering krijgen!” Ze is erg leergierig, wil graag nieuwe dingen blijven leren, maar leert andere mensen ook graag nieuwe dingen. Voorlopig ziet ze zichzelf zeker nog bij Zuidgeest werken: “Ik werk in een leuk en klein team, dat gezamenlijk streeft naar succes. Wie wil daar nou geen deel van uitmaken?”

Bron: Mourik Open 145

Lees hier meer interviews met onze mensen.

Contactgegevens

Uitzendbureau Zuidgeest B.V.

+31-10-316 07 00
Alle contactgegevens