Dick Amesz, SHEQ Manager

"Het is alsof de plant ‘open hart chirurgie’ krijgt."

Voor meer interviews, klik verder.

"Onlangs bezocht ik de Celanese Clear Lake Texas Methanol plant tijdens de Turnaround Catalyst Change Out (CCO). Deze turnaround is een groot project inclusief alle bijbehorende inspecties en gepland onderhoud. Een gezamenlijk team bestaande uit Amerikaanse Mourik Industry collega’s en het Mourik Industry catalyst team werkt aan het vervangen van catalyst op diverse locaties op de plant. Op de site zijn meer dan 500 vakmensen en veel mobiel materieel, zoals kranen, forklifts, etc, aanwezig. Het merendeel van de fabriek wordt gedemonteerd voor inspectie en het benodigde onderhoud, het is alsof de plant ‘open hart chirurgie’ krijgt.

Ik sprak met zowel de dag- als nachtdienst teams, die erg gemotiveerd waren om veilig en goed catalyst handling service te bieden aan onze klant; goed werk mensen! Ik heb een ronde over site gedaan met supervisor Marcel Noorlander en kreeg een goede indruk van de HSE prestaties en controles. We hadden speciale aandacht voor het betreden van besloten ruimtes, het gebruik van PBM’s en vallende objecten.

Verder nam ik deel aan de dagelijkse HSE vergadering, welke zeer gestructureerd is, open voor dialoog en waar ‘best practices’ worden gedeeld. Ik sprak ook met de teamleider van het Celanese HSE team: John Mill. Hij vertelde dat de HSE prestaties van het Amerikaanse Mourik team bovengemiddeld waren!

Ik wens het Amerikaanse Mourik team veel succes met de voltooiing van het Celanese Clear Lake 2020 Turnaround project in de loop van deze maand.”

Klik verder als u meer wilt lezen over onze mensen.

Contactgegevens

Mourik Inc.

+1-281-479 44 49
Alle contactgegevens

Contactgegevens

Mourik Industry

+31-10-296 54 00
Alle contactgegevens

Wie zegt mij dat ik beter af ben bij Mourik?

Dick Amesz
Dick Amesz
Global SHE-Q Manager

+31 6 22 66 03 01
Alle contactgegevens