Onze mensen

Onze mensen

Familiebedrijf

In de 80 jaar van haar bestaan is Mourik uitgegroeid tot een international bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Maar een echt familiebedrijf, dat is onze organisatie nog steeds. Bij ons draait alles om mensen, ook al zijn we tegenwoordig met ruim 2.000 collega’s! Een flink aantal daarvan is ook daadwerkelijk familie van elkaar en 10% van alle Mourik-mensen is 25 jaar of langer in dienst bij Mourik. Dat zegt iets over de betrokkenheid van onze medewerkers bij het bedrijf en andersom.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

We delen gemeenschappelijke waarden en doelstellingen en vormen samen de kern van een sterke en gezonde organisatie.
We genieten van veel zelfstandigheid maar hebben ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mourik geeft mensen de ruimte om zelf te ondernemen en nieuwe oplossingen te zoeken, innovatief te zijn en te groeien.
Voor de mensen die onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid niet schuwen, zijn er legio mogelijkheden binnen Mourik.

Laat je inspireren

Wil je aan de slag bij een innovatief bedrijf, meewerken aan een van onze mooie projecten? Laat je inspireren door de vele projecten en ervaringen van onze mensen, die je op deze site vindt in de interviews en video-interviews.
Heb je interesse om aan te sluiten, bekijk dan onze vacatures of neem contact op.