Industrieel Service Contract Zeeland Refinery

30 april 2018

Maandag 16 april was een belangrijke dag voor Mourik en Zeeland Refinery. Na een aanlooptijd van anderhalf jaar hebben Tanneguy Descazeaud, Algemeen Directeur Zeeland Refinery, en Raymonde Wagemaker, Algemeen Directeur Mourik Industry, het nieuwe industrieel service contract getekend.

Vele plussen
Mourik heeft al een lange historie in onderhoudswerkzaamheden op Zeeland Refinery. Aangestuurd vanuit Mourik Regio Zuid (Vlissingen) opereert al jarenlang een vaste ploeg medewerkers bij deze opdrachtgever. Een belangrijke feedback die zij met regelmaat krijgen is: als we jullie nodig hebben, staan jullie er ook. De service-mentaliteit speelt naast het vakmanschap een niet te onderschatten rol in de gunning van een nieuw contract. Ook heeft Mourik Zeeland Refinery veel te bieden op het gebied van innovatie, het managen van processen en asset management. Een plus blijft ook dat Mourik op de raffinaderij alle gevraagde disciplines in huis heeft: mechanisch werk, onderhoud aan rotating equipment, het overhalen van drukveiligheden, cleaning en civiel werk. Bovendien kan Mourik optreden als managing contractor in het onderhoud.

Bijdragen aan strategische doelen
We zijn blij dat Zeeland Refinery ons ook nu weer het contract, met een looptijd van meerdere jaren, gegund heeft. De aanloop was lang; Mourik heeft in open competitie met alle andere aangeschreven bedrijven de tender gewonnen. Het eindresultaat is een voor de klant en voor Mourik gunstig contract waarbij de prestaties van Mourik aan de hand van KPI’s worden gemonitord. Zeeland Refinery heeft met Mourik een gedreven aannemer in huis die in staat is een significante bijdrage te leveren aan het behalen van hun strategische doelen.
Contractondertekening