Traineeships

Traineeships

Traineeship voor talenten die van aanpakken houden

Wij hebben aanstormende talenten nodig die van aanpakken houden. Met oog voor de toekomst biedt Mourik een management traineeship aan. Het is een gestructureerd werk- en opleidingsprogramma voor hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt. Tijdens je traineeship krijg je inhoudelijke en persoonlijke trainingen. Wij maken je graag wegwijs in de organisatie en schetsen de mogelijke routes van je carrière.

Waarom zou je het traineeprogramma bij Mourik volgen?

Mourik is een familiebedrijf met ruim 85 jaar ervaring. Kenmerkend is de grote betrokkenheid die er binnen de organisatie is. Mourik opereert internationaal in de sectoren infrastructuur, (petro)chemie, bouw, energie en milieu. 

Wat kun je als trainee allemaal verwachten bij Mourik?

Binnen je traineeship maken we natuurlijk veel ruimte voor je werkzaamheden. Daarnaast begeleiden we je intensief en heb je veel contact met andere trainees binnen Mourik.

Coaching

Gedurende je traineeship heb je een persoonlijke coach. Deze begeleidt je in je persoonlijke ontwikkeling, behoedt je voor de valkuilen, is je aanspreekpunt en bespreekt je leermomenten met afdeling P&O. Deze afdeling vormt het aanspreekpunt voor de algemene zaken inzake je traineeship. Zij kennen de organisatie van Mourik en ondersteunen en adviseren je bij de optimalisatie van je leerproces.

Andere trainees

Naast de coaching zijn er ook bijeenkomsten met trainees van andere werkmaatschappijen. Zo is er het Mourik Development Program (MDP), waarbij jonge medewerkers gestimuleerd worden om vorm te geven aan hun ontwikkeling. 

Mourik Development Program

Tijdens het Mourik Development Program (MDP) worden jonge medewerkers gestimuleerd om vorm te geven aan hun ontwikkeling. Ze krijgen trainingen op het gebied van zelfinzicht, leiderschap en integraal samenwerken. Ook leren zij de organisatie beter kennen. Door de ontwikkeling van persoonlijke en vakinhoudelijke competenties, verschillende bedrijfsbezoeken en het opbouwen van een netwerk met collega’s stomen wij jong talent klaar voor de toekomst in een dynamische organisatie.

Hebben we je interesse gewekt om als trainee bij Mourik aan de slag te gaan?

Lees meer over traineeship binnen industrie

Lees meer over traineeship binnen infra 

Naast een traineeship zijn er ook uitdagende vacatures waar je als starter mee kunt starten.

Of stuur een open sollicitatie om erachter te komen wat het best bij je past.
 

Wie zegt mij dat ik beter af ben bij Mourik?

Silke Heemskerk
Silke Heemskerk
Recruiter Industry

+31 6 34 10 43 69
Harnold Speekenbrink
Harnold Speekenbrink
HR adviseur

+31 6 11 36 58 15
Alle contactgegevens